Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

No však autor nijak neuvádí že by to mělo být něco jiného než vosky. Prostě jsou to látky které jsou v alkoholu rozpustné více než ve vodě. Taky to můžou být i nějaké tuky. Mám zkušenost, že zejména letní ovoce jich obsahuje více. Náchylné ke kalení jsou například meruňky, třešně, letní jablka (žňovky). Trochu lepší už je to u podzimních jablek a hrušek a takové švestky Karlátky co se sbírají až skoro na sněhu (někdy, když je :-)) a pálí kolem vánoc - s těmi jsem neměl problém nikdy.

Osobně se se zákalem moc neperu. Na ředění používám destilovanou vodu a pokud zákal vznikne, zatím vždycky se "uležel" a časem se pálenka vyčistila.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika