Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Proč chladíte tak výjimečný destilát, jakým je meruňkovice? Toto je první a naprosto zásadní chyba, ovocné destiláty se zásadně pijí při pokojové teplotě a není žádný důvod je chladit. Pokud to někdo dělá, tak jen proto, že ví, že jeho destilát obsahuje nějakou chuťovou vadu, nejčastěji dokap(ocas), ochlazením se ztratí, ale ta rána druhý den! To, že se zakalil, je také jakýmsi znakem jakosti a k podobnému zakalení by také mohlo dojít, kdybyste vzorek této meruňovice naředil vodou řekněme na 40%. Ochlazením, případně naředěním vypadávají z lihových roztoků destilátů vonné organické molekuly, často v koncentraci nižší než-li 0,1%, ale koncentrace 50% a víc je bezpečná. slosar-petr@seznam.cz

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika