Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobry den p.Slosar, browsujem po fore a hladam navod na banánový kvas.Viete mi odporucit pripripadne nejaky enzym komercne dostupny aby som vedel banan rozlozit na jednoduche cukry kompletne? Resp, je nutne nutne kvas pripravovat udrziavanim teplot po urcitu dobu ako pri palenke zo zita (raz)?

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika