Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pane Fialo, podle mého názoru je metoda, vlastně zásady uvedené v tom článku, platné stále. Kvasinky - zda divoké nebo průmyslově vyráběné - to si může zvolit každý podle svého uvážení, protože rozdíl mezi nimi není natolik důležitý, jako např. to, že švestky mají být vyzrálé, čisté, bez příměsí listů, stopek, větviček, trávy, hlíny a j., zákvas má být rozkvašený před zakládáním kvasu, Dále že švestky je potřeba rozmělnit a po naplnění nádoby je nejlepší zabránit přístupu vzduchu.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika