Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Domnívám se, že člověk by si na pálence z cukrového roztoku nepochutnal, ostatně proto je její výroba možná taky zakázaná: on totiž řepný cukr není jen sacharóza, kdyby totiž byl, tak by nedělal takový, ehm, nepořádek v pálence. Nevšiml jste si nikdo, že se dnes prodává tzv. přírodní cukr, který je (kupodivu) narozdíl od tzv. "klasického" řepného cukru dražší? A víte, co je zajímavé, že základním rozdílem mezi těmito dvěma druhy cukru je to, že ten dražší cukr neprošel rafinací a tedy by měl být, dle prostého selského rozumu, levnější... Nu a někde jsem četl, že k rafinaci se používají různé chemické sloučeniny, které s normální sacharózou příliš společného nemají, ale jistě jejich minimálně stopové množství v cukru zůstane. Z toho důvodu výrazně podporuji názory p. Vysloužila, aby se vše, co má projít kvasným procesem, nedoslazovalo řepným cukrem, ale nějakou přírodní látkou, tj. zahuštěným moštem, sušeným ovocem (rozinkami) apod. (Samozřejmě pokud zase neobsahují spoustu siřičitanů)... Zdraví Honza Marek
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika