Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den. Pokud je to dotaz na mne, tak zkusím odpovědět. Já jsem hruškový kvas nikdy nezakládal, protože mám dost švestek a i meruněk. Ale s potopením klobouku u mých kvasů si vůbec nedělám starosti. Všechny kvasy mívám bez jakýchkoli plísní i křísů. Stává se mi běžně, že vezu do palírny kvas, který je jako šťáva. O klobouku nemůže být vůbec řeč. Jak píšu výš. Strčte tam prsy a olízněte. Jak je to kyselé, je to super. Cukr v ovoci se dal změřit dříve např. refraktometrem a podle toho se i dá spočítat, kolik byste mohl vypálit. Jistě to budete mít všechno v pořádku. Jen za sebe napíšu, že na zákvas používám ušlechtilé kvasinky a rozhodně u toho zůstanu. Stanislaw

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika