Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Neomlouvejte se, každý jsme nějak začínali. S tou vodou jste udělal samozřejmě dobře a je vidět, že citlivě reagujete na "pasti přírody". Čím jsou švestky sušší, tím více monosacharidů tj. jemnější destilát, ale také větší problémy. Také oceňuji, že jste si vědom toho, že se pecky při jakémkoliv drcení nesmí poškodit. V jádrech pecek je amygdalin, který podléhá kvasnému procesu a uvolňuje kyanovodík, pravda jen ve stopách, ale hořkomandlovou chuť nikdo již neodstraní. Suchý koláč je třeba odstranit, prostě zahodit a do palírny. Udělal byste lépe, kdybyste soudek zakryl PE folií a utáhl nějakou gumou, aby povrch kvasu nebyl zasažen bakteriemi a chráněn oxidem uhličitým, který je těžší než-li vzduch, ale učíme se všichni. Rozhodně odstraňte vše, co je nad hladinou a věřím, že Vám destilát bude chutnat. Dík za důvěru. slosar-petr@seznam.cz

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika