Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Že slivovice jakákoliv řeže není dle mého přídavkem cukru, ale jeho špatným prokvašením.Kdo to dobře prokvasil nemá problém - ti, kteří kvas nemíchají a šetří na cukru pak mají málo vypáleno a,,shazují´´ ty, kteří cukr přidají, že mají cukrovici a škrabavou.Že se takto dělal kvas již před 100lety je sice pěkné, ale dělal se tak jen proto, že lidi neměli peníze na nákup cukru a teď dělají z nouze cnost. Kdo rozumí chemii potravin a technologii výroby (VŠCHT) nemá s přídavkem cukru problém.

Prostě po dobrém prokvašení nepozná odborník přídavek cukru - pouze dle množství kvasu a následně vytěženého množství čistého alkoholu.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika