Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobry den, na odvetrani je asi nejlepsi nechat cerstve vypalenou slivovici ve velkem demizonu tak, ze demizon neni plny, ale hladinu ma v tom nejsirsim miste (aby plocha hladiny byla co nejvetsi). Potom myslim staci tak tyden az 10 dnu. Pokud slivovici stocite do lahvi nebo mensich nadob, nechte je otevrene. Pokud hladina dosahuje az do hrdla tech nadob (tzn. je relativne mala) nechte je odspuntovane klidne i mesic. Pred otevrene hrdlo (hrdla) prehodte nejky cistu kus latky, gazu apod. To kvuli prachu.

Take se mi docela osvedcilo pouziti akvaristickeho vzduchovaciho motorku. Propojit pumpicku a poreznim kaminkem polyetylenovou hadickou. Vse - pumpicku, hadicku a kaminek poridite v akvaristickych prodejnach do 300 Kc. Kaminek a navzduchovana hadicka ma tendenci plavat na hladine. Tedy ke kaminku privazat vhidne zavazicko (napr. nerezove, nebo mosazne). Takovymto provzdusnenim se dosahne odvetrani uz za 24 hodin. Mluvim o objemu 30l demizonu.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika