Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pokud by Vám jak píšete vytekla tekutina sama při straně, byl by kvas již pomalu vykvašený a ovoce by pozvolna kleslo ke dnu. Kvašením je ovoce stale nadlehčované a proto plave navchu. Kdyby jste zkusil koláčem prostrčit omytou ruku, zjistil by jste, že hustého navrchu je tak 20cm a ostatní je řidké jako víno. Kvas už na první fotce vypadá perfektně a já bych s pálením ještě nepospíchal. Při počkání bude i chuť lepší. Osobně bych už ale v tuto chvíli do kvasu nedloubal, kvašení by se mohlo, tedy mohlo přerušit. Ale kolik lidí tolik názorů. Zatím mám jen pětadvacetiletou praxi, né však profesní. VašekB.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika