Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravím všechny příznivce pálenky.

Chtěl bych poprosit o radu ohledně kvasu ze švestek. Letos poprvé jsem se rozhodl udělat kvas. Nikdy předtím jsem ho nedělal. Podle rad na internetu a všude možně, které jsem pochytil jsem umístil sud s rozmačkanýma šveskama do sklepa kde je průměrně 12°C. Teď to je 8 týdnů od doby co jsem to tam dal. Dnes jsem to otevřel a nějak jsem zklamaný. Většinou jsem četl že se do toho nemá šahat, tak jsem to nechal přikryté víkem celou dobu a nelezl do toho. A čekal, že tam bude nahoře nějaká plíseň, nebo povlak, ale nic tam neni. Pro ilustraci jsem to vyfotil. Fotka je to na téhle adrese. (www.kek.cz/radik/18729.html). Znamená toto, že je kvas zničený a je na vyhození? Nebo jsem také četl, že by se měly plody propadnout dolu a nahoře být jen tekutina, ale ani toto se nestalo. Nebo bych to měl ještě nechat být delší dobu? Za jakoukoli radu děkuji

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika