Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Zdravim všetkých, Tento rok som skúsil prvý krát repák. Postupoval som podľa tu uvedených návodov. Skúsil som variant najprv postrúhat až potom variť. Zmenil som množstvo a typ kvasiniek. Použil som ušľachtilé kvasinky na ovocné kvasy s odporúčaným dávkovanim 25 g na hektoliter. Snáď aj preto kvasenie neprebiehalo tak búrlivo a trvalo 8 dní pri teplote 20-25C. Voda nevystúpila, ukončenie kvasenia zistené zapaľovačom a následným premeranim zostatkoveho cukru. Prekvasilo takmer na nulu. Výsledkom je podarená palenka, bez pachuti po hline. Vydatnost cca 8 l z 80 litrov nastrúhanej repy + 30 litrov vody. Ďakujem za rady a návody. Jano
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika