Ozývam sa ako autor pôvodného príspevku podľa ktorého ste realizoval výrobu repáku. Priznám sa tak trochu som takýto výsledok očakával a verte nie ste prvý, ktorý takto skončil. Mne osobne sa to stalo iba raz za 30 rokov, ale stalo sa. Hovorím (píšem) to preto, aby Vás takýto výsledok neodradil. Z toho čo píšete nie je možné analyzovať chybu, ale väčšina príčin takéhoto výsledku je neskoré vypálenie. Robím to už niekoľko rokov a za tých istých podmienok a stane sa mi, že niektorá "várka" kvasí aj 5 dní ale mal som prípady že niekotorá je HOTOVÁ za 24!!! hodín. Treba to sledovať a v prípade že vyjde na povrch voda a nie je pozorovateľné boblinkovanie, odmerať cukromerom a ak je pod 1 tak šup do stroja aj po 1-2 dňoch. Ak sa Vám nehnusí môžete to i ochutnať(prstom) musí to mať kyselo-trplkú chuť - nie sladkú.