Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Domácí destilát by měl mít aspoň 2 složky:
1. alkohol
2. chuť a vůni.
Ad 1: Alkohol vznikne vykvašením cuklrů. Ty jsou v surovině, v horším případě jej lze dodat
Ad2 Chuť a vůni lze získat jen z použitého ovoce (zeleniny). Umělá aromata by snad neměla být ani zmiňována.
Proto se k destilaci používají suroviny, které mají nejlépe obě složky (švestky,  hrušky, třešně) nebo aspoň jednu z nich.  Buď cukry (řepa, jablka, moruše) nebo vůni (bezový květ, máta, jalovec). Kvasit něco, co nemá ani jedno (kedlubny, cukety, dýni, papriky) mi přijde jako mrhání časem, cukrem i energií.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika