Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Kdyby jste v počátku použil kvasinky, které vám zaručí hluboké prokvašení na 0 cukru tak by neškrábala

To je taky pověra. Pokud založíte kvas ze švestek či durancií, které mají cukernatost kolem 30%, tak jejich veškerý cukr nedokáží zpracovat žádné, ani hlubokoprokvášecí kvasinky. Přesto patří slivovice z takového ovoce k nejlepším. Totéž platí pro destiláty z vína se zbytkovým cukrem

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika