Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

A to Vám řekl kdo, že se dokap ve slivovici časem změní ve voňavé složky?  Slivovice je bohužel destilát, který je nejvíce ohrožen dokapovými složkami a málokterá palírna si s tím ví rady a teď mám na mysli zvláště ty, které jedou na epruvetu, tedy měření koncentrace lihu s cílem ukončení destilace. Všichni víme, jak jde život, čím nižší koncentrace lihu v epruvetě, tím vyšší riziko, že se to nedá pít, ale zákazník zaplatí víc za vyšší objem, protože se platí za objem vydestilovaného materiálu, nechci říci pálenky, ono to často není k pití, že. Dnes je již zrealizovaná jiná technologie, která epruvetu a tedy měření koncentrace lihu nepotřebuje, dokonce nepotřebuje ani deflegmátor, ale ten o kvalitě výsedného destilátu nerozhoduje. slosar-petr@seznam.cz

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika