Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravím, vypálili jsme v pálenici kvas z švestek. Když jsme k tomu čichali v pálenici, tak všechny bečky krásně voněly. Po vypálení ale je cítit zápach jako aceton, nebo něco podobného. Je to velmi intenzivní, odvětráváme to už 2 měsíce a pořád je to stejné. Mohlo se to stát špatným kvašením /jak jsem se dočetl/ nebo mohlo to chytit to aroma z bečky, která nebyla ověřená co tam bylo? V bečce byl 2 roky kvas, ale pak se to nevypálilo a nevíme co tam bylo před tím...

Máme tedy doma 15 litrů slivovice, která se nedá pít... uvítal bych nějakou radu na odstranění zápachu, nebo jestli se dá někde zjistit co v tom je, nebo jestli nemůže být chyba na straně pálenice. 

děkuji

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika