Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Množství cukru hodnoceno podle chuti je matoucí. Zkusíte-li změřit sladkost moštoměrem, překvapí Vás, že nejvíc % zvasitelných cukrů mají pozdní zimní odrůdy, na chuť kyselé, víc než "slaďáky" jako Matčino, James Grieve či L. Lambourne. Hodně cukernaté jsou staré "kožeňáky", oblíbenou odrůdou na jablkovici je tradičně Jadernička.
   Nejde tolik o staré či nové odrůdy, spíš o zdravotní stav jabloní. Staré vyčerpané stromy v chudé půdě mohou mít cukrů méně z důvodu nedostatku živin.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika