Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

V posledních letech, pokud pálím z jablek, tak z moštu, protože vylisování jablek mi nedělá až tak velký problém a vedení zcela tekutého kvasu je snazší. Takže nemám přesné srovnání. Ale nemyslím si, že ve výsledném destilátu je tak diametrální rozdíl (že se nedá pít, jak píše Tom). Pokud si dá někdo práci s vylisováním moštu, lze předpokládat, že si na vedení a oštření kvasu dává záležet. Vyrobit jabkovici z naoctovatělého suchého kvasu z polozralých jablek otřepaných u silnice lze taky, ale výsledek odpovídá surovině i péči.  Soudím, že kvas z dobře vyzrálých podrcených jablek naředěný pro lepší tekutost vylisovaným moštem řekněme třetiny objemu, může dát destilát srovnatelné kvality jako ze samotného moštu. 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika