Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
O 30°C jsem psal jen já. Chtěl jsem tím jen upozornit na velký vliv teploty na rychlost a způsob kvašení. Švestky, jablka a vlastně cokoliv je ve vhodných podmínkách schopno prokvasit i daleko dřív než za týden. Běžně za 72 hodin. Vhodné podmínky - teplota, pH, tekutost, dostatek živin a správně připravený zákvas. Ale to je lihovarství, ne výroba ušlechtilých pálenek. Nicméně poučit se dá ze všeho. Ale nakonec si stejně musí každý sám technologii upravit svým potřebám a podmínkám. Rafael.
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika