Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Vďaka za odpovede

Presne takým spôsobom, že to len tak hocijako spravím a uvidím, čo z toho bude to nechcem robiť. Nezachádzam do extrémov, ale zase snažím sa dodržať všetko tak, aby bol výsledok dobrý. V podstate sa každý rok zúčastňujem na zbieraní a pálení (v pálenici), mám pár jabloní a jablká dávam príbuznému. Ja sa chcem venovať hlavne slivkám. Sudy vyberiem asi nejaké do 100 L objemu. S tým sa dá ešte manipulovať. V žiadnom prípade to nechcem pred pálením presypávať.

Ja mám naozaj rád dobrú slivovicu. Nie som žiaden odborník, ale zase viem posúdiť, čo mi chutí, čo je dobré a čo nie. A všade, kde sa kvasom a pálením nezaoberajú, len to nejako na hulváta spravia, tak tá slivovica nie je dobrá, niekedy až nepitná. Pritom sa tomu stačí viac venovať a každý rok si spraviť radosť dobrým výsledkom. Ešte tak dva roky a hádam už aj ja budem mať tú svoju :-)

Braňo

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika