Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den pane Šlosare, chtěl bych vás požádat o názor.

Před týdnem jsem založil švestkový kvas. Špatně jsem ale odhadl množství v sudu, tak že ten mi dvakrát přetekl(šťáva). Dvakrát jsem tedy odebíral a vše je nyní O.K. Po 5 dnech se mi ale na kvasu vytvořila hustá pěna jak na pivu a to se mi ještě nikdy nestalo(jsem začátečník, letos nakládám po 3tí). Sudy mám uložené v garáži, kde je nyní plus mínus 18 st. a jsou volně přiklopené víkem s gumovým těsněním. Můžete mi prosím tu pěnu vysvětlit, příp. co mám dělat?

Děkuji

Procházka

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika