Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Kromě výše uvedené mojí reakce, Vás upozorním na publikaci Domácí výroba lihovin - autorky: Malleová, Schmicklová. Tato publikace vyšla v českém překladu v roce 2004. Publikace je jednak zajímavá tím, že autorky jsou ženy. U nás se ženy pokud vím ve většině případů účastní pouze přípravných prací a to patrně v malé míře. Druhý a důležitější faktor je to, že kniha vychází z rakouských a německých podmínek, kde je domácí pálení v omezené míře dovoleno. Pokud si tedy mnozí domorodci myslí, že domácí pálení je naše pokoutná specialita, není tomu tak. Němci mají zkušenosti obrovské, protože se nemusí schovávat před policií.  Autorky se v zřejmě jediné publikaci u nás poměrně podrobně věnují i problematice domácího pálení na domácích kolonách.

V této publikaci se také mimo jiné popisuje vliv doslazování na vyšší obsah aromatických látek v destilátu. Doporučuji k přečtení. Je lepší si něco jednou přečíst, než si 4x něco myslet!

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika