Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Aj keď to niekto neodporúča, ja mám dobré skúseností s miešaním kvasu. Prvý týždeň každý deň, potom raz za týždeň. Pripomínam ale že mám na sudoch kvasné zátky. Kyslík je teda následne vytlačený von. Prestávam miešať až tak týždeň pred predpokladaným dokvasením a už len počkám kedy sa kvas prevráti. Nestalo sa mi teda že by koláč splesnivel a premiešaním skvasí celý objem kvasu. Nemyslím že by bol problém natriasaním kvasu v polovici kvasenia. Horšie by to bolo po dokvasení. Kvasnú zátku som si urobil len hadičkou do kompótovej fľašky. Johny
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika