Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

   Já si naopak myslím, že je lepší vyrobit jablkovici z vylisovaného moštu bez přidání cukru. Zkusil jsem obojí a věřte, že rozdíl oproti pálence z podrcených a přislazených jablek je zřejmý a pozná jej i nepříliš školený jazyk. Samozřejmě, že z drcených jablek bude pálenky víc, neboť při moštování zůstane část šťávy i cukru ve výliscích.
Z tuny jablek můžet získat 600 - 800 litrů. Výtežnost moštu závisí mimo jiné výrazně na sortě jablek a kvalitě rozdrcení plodů před lisováním. Nejvýtěžnější z hlediska množství šťávy i její sladkosti jsou tvrdé zimní odrůdy.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika