Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Řekl bych, že mírná vůně acetonu (spíš etylacetátu) vycházející z nejvrchnější vrstvy kvasu nemusí znamenat jeno znehodnocení. Přesto si myslím, že mirabelky či myrobalány nejsou švestky a že by v tuto dobu měly být již vypálené.
   Zkusil bych odebrat horní vrstvičku, ochutnat, případně změřit tekutý podíl vínoměrem a pálení neodkládat.
  Někdo doporučuje přídavek vápna, nemám s tím zkušenosti. 
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika