Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Rád bych poradil, ale trochu mi není jasný Váš postup. Návod na kvasinky Vínka je napsaný na přiloženém letáku. Tedy do převařené šťávy třeba z moštu tak 1 a půl deci se po vychladnutí nasypou kvasinky a nechají 3 dny v pokojové teplotě rozjet. Toto dáte na rozdrcené ovoce tak asi 5litrů a zas necháte nějaký den rozkvasit. No a potom nadrtít sud ovoce a těch 5 litrů kvasícího smíchat. Kvašení se rozjede okamžitě. Pochopil jsem ale, že jste ovoce v sudu nechal na divoké kvasinky. Teď tam dávat znovu ty správné ušlechtilé je pozdě a v žádném případě bych si je nepřenášel do nového sudu s rozdrceným ovocem. Já na sud používám zásadně tenkou folii kterou se balí třebas palety a potom do něho krásně vidím a kvašením se nafoukne. Žádné bublání a hadičky nepoužívám ani na vína, zásadně folii.VašekB
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika