No tak koštni... stačí 2dcl a zjistíš,jestli v tom něco je...
normálně udělej pokusný výpal. Hlavně si hlídej teplotu. Do 80°C všechno stranou a tamto, to už uvidíš... mě se to stalo, když známej přinesl švestky... taky normálně nabýhaly a když jsem stáhl teplotu, tak jsem ji nemohl udržet a pořád mi lezla nahoru... nakonec jsem si srkl toho co mělo být jako další... nebylo tam nic a kyselé. No prostě, když tam nic nebude, tak tu teplotu nebudeš moci udržet ve
stanovené výši.., má to logiku: když tam neni líh, tak tam nemůže být ani ta správná teplota... ten šedivý povlak může být jen od toho, že se na tom něco usazovalo. Jen bych asi ochutnal, jestli to doběhlo do konce a jestli to neni takové zatuchlé, někdy se může stát, že nemusí doběhnout, to by byla škoda.
Hodně zdaru..