Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Mohu-li porovnat organolepticky slivovoci - ze stejně připraveného kvasu - z palírny s rektifikační kolonou (Jevíčko) a klasický dvoukotel (Biskupice), žádný zřetelný rozdíl nepozoruji.
   Rozdělení aromat deflegmátorem je možné a pravděpodobné, na výsledku by to ale nemělo být poznat, pálenka se (kromě výskočků a přiboudliny) vždy slévá do jednoho objemu a v něm se jednotlivé těkavé frakce zase smísí.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika