Dobrý teploměr nesprávně umístěný je na nic.
To je jistě pravda, ale Vy víte, kde má být správně teploměr umístěn, aby se do destilátu nedostaly dokapové složky? Pokud to víte, tak také umíte komunikovat s děj, které se odehrávají v koloně kde se setkává parní složka z vařáku a zpětný tok. Jedině v koloně se rozhoduje o budoucí kvalitě destilátu a také jeho kvantitě, ale dnešním pálenicím jde jen o to, aby zákazník zaplatil co nejvíc i za pochybnou kvalitu, rád bych se mýlil, ale to co se získává z drtivé většiny pálenic se nehodí ani do ostřikovačů Vašich vozů. A proč? No protože páleničáři neumí komunikovat s ději, které se odehrávají v koloně. On je to totiž nikdo nenaučil, tak jak by to mohli umět a "Arnold Holstein" je v tom jen podporuje. To je totiž typ aparatury, která dneska nejvíc "frčí" .Snad by to chtělo nějaký dotaz na Unii destilaltérů. slosar-petr@seznam.cz