Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den,

pročítám tuhle diskuzi, ale nikde jsem nenašel srozumitelný návod, nejlépe schéma moderní destilační kolony, podle kterého by šla moderní destilační kolona postavit. Hledal jsem všude na internetu ale zatím jsem nic nenašel. Doufám, že se nejedná o státní tajemství či průmyslový vzor chráněný patentovým úřadem. Zatím jsem pálil v klasickém skleněném destilačním přístroji, ale je to moc zdlouhavé. Přiložené fotografie různých podomácku vyrobených kolon jsou sice hezké, ale těžko podle toho něco vyrobím. Nechci experimentovat při výrobě kolony. Rád bych vyrobil odzkoušenou kvalitní kolonu a pálil dobrou pálenku bez zápachu. Najde se někdo, kdo to kompletně hodí na papír s kotlíkem tak na 50l kvasu.

Děkuji Jarda

Pálil můj praděd i děda, pálili vše co se dalo, chuťově nic moc a ten zápach co se z toho linul si pamatuji dodnes. Je až s podivem, že to přestáli bez zvláštní újmy na zdraví. Nepoužívali žádné teploměry ani lihoměry.

Paličům zdar

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika