do palenice bych nikdy zadny kvas nedal, vim, jak se to tam dela (kazdy kvas potrebuje jiny pristup a oni si s tim hrat nebudou). a porovnavat to co se kupuje bezne v kramu no,tak to uz je uplne mimo. delal sem v semtine a vim, jak se co dela (chemie je skvela, dokaze se vyrobyt spousty prichuti i barev a hodne se da oklamat zakaznik) ja mam kolonu sklenenou, protoze vim, ze nad ni nic neni (jsem foukac tech skla) a na doslazovani mam take svuj nazor i na odbouravani pachu jsou jasne dana pravidla,to nemyslim ty co se kecaji v hospode...uznavam treba, ze koralka neni nejlepsi mezi 50-55%. ja tu hranici mam posunutou nekam k 65%. kdyz je dobre osetrena, tak ani necitite, ze ji polknete (urcite ne v krku) to treba prumyslove palenky kolem 35-40 jsou horsi. dalsi nazor na medeny chladic (nemluvim o kotly) ze je nej s tim si bezte nekam. muzete ho cistit jak chcete, stejne tam k reakci dochazi. neni to cisty a med se vam podepisuje na jatrech med je jed. vite proc se daval pri vykrmu drive medak husam? aby meli pekna jatyrka...je hodne fam mezi lidmi. rada kecu, co se sem dostane treba z moravy, to je nekdy hruza, ale je to tim, protoze rada lidi je uz odtrzena od reality. tak to zbasti i s navijakem.