Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Mozna s tim mam problem... kdyz vidim jake patoky muzou nekteri jedinci vydavat za slivovici. To snad i ta slivovice od Jelinka je lepsi. 
Kvasinky - nevim jestli je neco spatne nebo ne. O kvasinkach jsem cetl v knize Paleni domacich lihovin, snad je to spravny nazev knihy, a pak, zde v teto debate. Ale v praxi jsem jeste nevidel ani jedno pouziti. Premyslim, vlastne k cemu by bylo. Prosim teda o vysvetleni. Bavim se o kvasu ze svestek. Trham je co nejpozdeji, aby mely co nejvetsi cukernatost.  Zbavuji se vetsiny stopek. Nikdy jsem nemel problem s kvasem. A toho kvasu mivam tak od 800kg do 1400kg kazdy rok.

Voda... mame overene, od nasich predku, ze v nasi lokaci se k redeni hodi pouze dva zdroje prirodni vody. Odtud berou vodu i na redeni v pesttelske palenici. Ostatni voda po pridani okamzite zkali destilat. Je to zrejme jejim slozenim. A pouzit destilovanou vodu? Ta prece neni pro vhodna pro konzumaci.

Alda z Valasska

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika