Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Za denaturovaný tuk považuji tuk uvolněný z buněčné struktury (například teplem).

Njn budu to muset vyzkoušet, napište více podrobností k té sterilaci. Určitě ve skleničkách je menší riziko načichnutí od společně skladovaných potravin, což je hlavní nevýhodou uchování v mrazáku (takové LO s vůní papriky... surprise no).

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika