Jaké zahradní nůžky?



   Předchozí příspěvky  |  <  6,  7,  8,  9   
                     
host - 81.144 (?) 
10.3.2023 7:23
Co je platné mít celokovové nůžky s přeplátováním čepelí, které vydrží desetiletí, když vám při jejich používání nesedí do ruky, také je doma máme. Proto jsem si koupil i jiné, které se dobře drží i když nebudou tak trvanlivé. Prostě počítám s tím, že si pak koupím nové, než abych si trápil ruce. Je to individuální pro každého...
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci   
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
                     
host - 232.16 (?), 10.3.2023 9:53

No jó, když máte pacinky jako z vatičky, je věc jiná. Taže, než něco najdete na ešopech, tak uplyne drahně doby a máte kreditku prázdnou. Ďábelský to výmysl, ten ešop. To abyste se ohlížel po pneu, nebo elektro, aby jste náhodou nepřišel k nějakému puchýřku a následně mozolu.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 9.142 (?), 10.3.2023 11:58

Je hloupé rýpat do někoho, o kom nic nevím. Myslím že používet elektrické nůžky není nic potupného, pneu se ve vinohradech a sadech používají běžně. Ono jde taky o zdraví a karpální tunely. Když stříhám delší dobu, tak při obědě těžko sním polívku, jak se mi klepe ruka.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 232.16 (?), 10.3.2023 15:53

Pokud vím tak toto je portál pro zahrádkáře, ne pro profíky. Takže zahrádkář má pár hlav, ze kterých mu zánět karpálů nehrozí. Horší je to s restituenty. Přišli k něčemu, jak slepý k houslím. Pochybuji, že jejich předkové si na takové prkotiny stěžovali. Ti neseděli u počitačů, ale celý život makali a tím měli neustálý trening. Znal jsem vinaře s pomezí Moravy a Slovenska, který pěstoval několik odrůd hrozna, nevím sice kolik toho měl, ale vyrobit parádní burčák k danému termínu, uměl teda perfektní! Navíc rád laboroval s likéry a se slámou. Vyráběl něco, co ani odborníci na chlast, nerozeznali od Třináctého pramene. Přesto jsem od Pepka, nikdy neslyšel slovo nářků. Jemu se ruka neklepala, ani když ho měl jak vidle!!

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
PP. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (6491) - 9.142 (?), 10.3.2023 18:16

No a co, že je pro zahrádkáře. A není pro předky, spíš pro středky a pro zadky. A jako zadka mně prostě ruce bolí a po námaze se klepou. Mně je jedno, jaký jste hrdina a superman. Já si rád práci ulehčím a opravdu je mi jedno, jak je to s restituenty a jaký kdo dělá burčák. Naši předkové dřeli, my nutně nemusíme.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 232.16 (?), 11.3.2023 9:10

Pepane, každý se snaží si ulehčit práci. Ale já jsem toho názoru, že internetové rady, jaké nůžky, jsou pro zahrádkáře akorát na dvě věci. Vybírat si podle obrázku je velmi zavádějící a podle doporučení jiných, pokud to nebudou kámoši, jsou taktéž na dvě věci. Proto má nejmenovaný doktor v šuplíku aspoň třicatero nůžek a ztohoto balíku používá jedny, čož může mít dvě příčiny, buď nemá kámoše, nebo je to snob, který nám předhazuje, že na to má!! Často se stává, že zahrádkářem doporučený model, již z výroby vyběhl a jsem přesvědčen, že o supervlastnostech, tady pějí superlativy jen výrobci, nebo jejich zástupci, což je určitý způsob marketngu a je to také způsob jak vyprázdnit sklady naplněné šmejdama ze „zbytečné nadvýroby“. Ne nejsem žádný hrdina, zbytečné námaze se vyhýbám, jako čert kříži. Ale abych zvelebil získaný pozemek, který předchozí majitel a uživatel v jedné osobě neskutečně sprasil zaplevelením, tak jsem si plvl do dlaní, drapl rýč z Bystřice a tímto ho několikrát obrátil. Výsledek byl k tomuto zásahu odpovídající. Ale ještě jsem neviděl nikoho, hdo by kvalitně poryl, neříkám povrtal, tím severským zázrakem, kterému se v marketech honosně říká rýč, např. 800 m², což je 8arů, nebo 0,125ha. Ať je to cokoliv, tak nejvíc toho nakecají ti co to viděli z ponorky, či o tom slyšeli z vyprávění dědečka, pokud numřel dřív, než zjistili, že se to dá ledakde vykecat ve své vlastní úpravě. Jinak Pepánku, ve vinařské oblasti trocha toho burčáku k tomu patří a jinde máme trnky prohnané trubkama. Je třeba si na YOU TUBE, pohledat co o chlastu, pěkněji napsáno o pití alkoholu, říká doktor Šamánek. ČUS!!

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 81.144 (?), 11.3.2023 9:32
Tak to je uctyhodné 800 m2, já toho naryl celkem dost, ale na takovou plochu bych si pozval kamaráda s traktůrkem, pokud bych neměl vlastní. Tyhle debaty o nůžkách mohou být užitečné z pohledu jejich trvanlivosti. Ovšem diskutovat o tom s někým, kdo používá na všechny průměry větví jen jedny, je asi zbytečné, v tom máte pravdu.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
PP. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (6491) - 9.142 (?), 11.3.2023 9:37

No, já jen že nejsem žádnej pepan a ty ostatní kydy mě nezajímají, nebudu krmit trolla.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
walter. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1750) - 168.103 (?), 11.3.2023 9:49

taky mi vadí rádoby žoviální tón hosta 232.16. Přeji pěkný den, pane PP.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 232.16 (?), 11.3.2023 12:06

Ty dvě PP k tomu svádí, jeden už tady takový byl, tedy ten PP. Že by jste byli dva PP? A když vás to nezajímá, tak se k tomu vůbec nevyjadřujte, plevelí to vlákno a mohlo by se to považovat za trolling. Navíc používejte výrazivo, kterému rozumíte a víte přesně co znamená. Troll je zacanalní výraz, který neumějí vysvětlit ani rodilí zacanalníci, kteří mají při řeči horkou bramboru v ústech. Tím skřítkem se dá pojmenovat kdokoliv a cokolic, je to jako nějaké zaklínadlo těch, co věci nemají ani páru.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
Pokračování této diskuze (další příspěvky)  |  <  6,  7,  8,  9   
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Po zateplení domu problém s hlodavci na půdě -> jak jim zamezit lézt mezi polystyrenem a hrubou?28.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů23.4.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika