Většina zásuvek bude fungovat na přímou viditelnost do 35.metrů. Je to dáno Generálním povolením, které určuje max. vyzářený výkon vysilače. Pokud použijete externí anténu jak u příjmače, tak i,,vysilače,, můžete se dostat přes 100 metrů.
Na chalupě potřebuji ovládat čerpadlo na zálévání dálkově. Zakoupil jsem tedy dálkově ovládanou zásuvku na 150m a ta fungovala jen na 12m. Když jsem jí umístil do sklípku, kde je zásuvka tak přes kamenou zeď jen na půl metru. Jiná, která má fungoval na 75m, funguje také jen na 10m. Jediné které fungují jak mají jsou nějaké laciné z Lídlu. Ty mají fungovat na 30m a skutečně fungují a to i přes tu kamenou zeď. Poradí mi někdo jakou mám koupit zásuvku, aby zaručeně fungovala na 60m? Děkuji a přeji hezký den.
Právě tato zásuvka mi fungovala jen na pár metrů. Reklamoval jsem jí a po výměně byl výsledek stejný. Ani výrobce této zásuvky nevěděl co s tím. Koupil jsem tedy GMS zásuvku, na radu paní Zuzany. Jen čekám až mi aktivují SIM kartu. Pak dám vědět, zda to bude fungovat.
Většina zásuvek bude fungovat na přímou viditelnost do 35.metrů. Je to dáno Generálním povolením, které určuje max. vyzářený výkon vysilače. Pokud použijete externí anténu jak u příjmače, tak i,,vysilače,, můžete se dostat přes 100 metrů.
Je to tak, ale u WS 313 výrobce uvádí 150m a po dotazu na něj mi s¨dělil, že v některých případech až 200m. Jek je tedy možné, že mě tady fungovaly max na 10m a přes kamenou zeď jen do 1m. Zatímco levná z Lídlo, která měla 35m tak funguje všude na 35m i přes tu zeď. No dal jsem tam zásuvku GSM a je to v pohodě snad jen s tím, že je delší čas od zapnutí a vypnutí z důvodu volání nebo poslání SMSky.