A-z centrum Neumann
|
|
 |
 |
host - 84.219 (?) 20.7.2009 11:48
take jsen nakupoval u neumana, přes net a zboží jsem si vyzvednul v hloubětíně, byl jsem překvapen, když mi předávající odmítnul dát jakoukoliv informaci ke zboží, prý kdyby mě to doručila pošťačka teké mi nic neřekne, nakonec jsem jej ale převálcoval dalším nákupem a tak vše dopadlo v pohodě, inu... nevím jak to pojmenovat udělejte si somi obrázek. návod samozřejmě v češtině chyběl, nakonec jsem si jej obstaral na internetu, řetězy do pily dělajíjen pouze v kunraticích, kam dovedou váš požadavek předal...
potřebuju výrobek seřídit a tak jsem se raději rozhodnul pro litoměřice, zatím mám s telefonu dobrý pocit, podám zprávu jak jsem dopadnul...
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|
 |
 |
|
host - 212.244 (?), 19.6.2009 8:22, zobrazeno: 14454x
Můžete se prosím někdo podělit o zkušenosti s firmou A-Z centrum Neumann?Právě jsem si u nich objednal pilu Husqvarna 359 a jak už to bývá, začalo se mi honit hlavou proč ji mají o několik tisís levnější než ostatní obchody (za 14.300Kč s DPH).Nejspíš o nic nejde, ale mám trošku obavy zda mi opravdu přijde to co jsem si myslel že oblednávám.Děkuji..
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 156.190 (?), 19.6.2009 20:31
všude je rizko, ale nebál, bych se, my hq 359 kupovali kolem roku 2006, za cca 16000czk z rakouska, tady byli ceny kolem 20-22000czk.
pak je ještě otázka jestli je k tomu náhradní lišta a řetěz
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 212.244 (?), 22.6.2009 12:13
Tak obavám je konec.Pila právě dorazila.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 171.212 (?), 23.6.2009 22:34
Do prázdného obchodu v Kunraticích jsem vkročil 22.6.2009 s tím, že jsem nebyl rozhodnut, kterou ze 3-4 pil bych si chtěl koupit. Před obchodem štípal smrkové špalky asi 190cm pán, který následně v upoceném tričku vešel do obchodu a oslovil mě poněkud zvláštním způsobem - tak co to bude mistře? ... nebo tak to nějak znělo a oslovení zákazníka se mi rozhodně nezdálo profesionální a dokazovalo jak jsem ho vyrušil. Odvětil jsem mu obdobným způsobem, že vím co TO bude a pána to evidentně urazilo. Po dalších pár větách, které byly z jeho strany dosti povýšené jsem od něj získal informaci, že se mám zajímat o pilu HQ 55 či HQ 353, která nakonec v mém rozhodování zvítezila.
Následoval typ hovoru ve smyslu, že ON má letité zkušenosti s... Na mou odpověď, že jsem ročník 63 jsem byl přebit esem, že to ON končil devítiletku :-)
Takže hodnocení:
internetové stránky - na vysoké úrovni
ceny akčních pil - bezkonkurenční
rychlost objednávka-výdej: do 24 hod
prodejna Kunratice - spíše výdejní sklad (má hodně daleko například do Svoba - Litoměřice)
platba - pouze v hotovosti, absence platebních karet
jednání prodávajícího vysokého pána - neprofesionální, silné ego, chybějící pohled do očí zákazníka, věta začíná slovem JÁ
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 226.230 (?), 4.8.2009 10:00
Velice podobné zkušenosti mám i já.
Stavil jsem se v Kunraticích sdotazem, zda mají křovinořez 125R, mají nyní je právě vykládaji z kamiónu, dále se dotyčný pán divil, co jsem si to vybral. Podle něj si mám koupit křoviořez v ceně min. 10.000 a výše.
Já mu odvětil, že ten stroj potřebuji na asi 150 metrů a aby byl co nejlehčí a to 125 erko splňuje, /jinak je to nejprodávanější křovinořez dané značky/.
Doma jesm udělal internetovpu objednávku s tím, že druhý den osobně v Kunraticích zaplatím a vyzvednu. Po automatické odpovědi se dál nic nedělo, druhý den volám, zda mohu vyzvednout a dostábám odpověď, že nemohu, že ten typ nemají, že včera skládali jiný typ, ale ať se stavím další den, že k nim jede naklaďák jen s typy 125R. Posunuji o den dovolenou.
Další den dopooledne telefon z A-Z, že 125 R není a nebude a že jestli chci, že naprosto vyjímečně mi dají 125 R výstavní kus v jejich prodejně na
Kolbenové /pro mě 2x přes rozkopanou Prahu cca tak půl dne v autě/ - do Kunratic ji, ale nedovezou.
Já tedy po všech těchto zkušenostech, lžích a arogantním jednání ruším objednávku jak po telefonu tak i emailem. Sháním jiné zastoupení této značky a po jednom telefonu odjíždím do Průhonic kde mi daný stroj prodávají pri platbě v hotovodti za internetovou cenu, vše probíhá tak ják má, pan prodavač dává krátký výklad a pár rad co, jak jaké síly a průměry
atd., prostě dobrý a profesionální přístup. Spokojený nakládám křoviňák a odjíždím.
Shrnu : A-Z cenrum bych tedy nikomu nedoporučil
Průhonice ano.
J.Racek
poznámka: se 125 R zatím vyjety 4 nádrže a spokojenost.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 121.16 (?), 4.8.2009 10:29
S průhonicema mám také výbornou zkušenost. Servis je také perfektní i když tam toho mají občas dost, neboť servisují i komunální techniku.
A-Z centrum mám obdobnou zkušenost, chtěl jsem u nich koupit pilu, ale po osobní návštěvě v Kunraticích jsem si to rychle rozmyslel a řekl jsem si, že od nich nekoupím už ani strunu do křoviňáku. Petr
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 229.11 (?), 16.10.2009 14:42
Dobrý den, Já do Kunratic a i Vysočan chodím dlouhou dobu a myslím si ,že k zákazníkům se chovají zcela korektně. Ono asi záleží také na tom jak se chová taky člověk k nim a specifický druh humoru v Kunraticích je nakonec vždy spíše uvolňující pro atmosféru nákupu. Ve Vysočanech jsou odborníci a dokážou vždy poradit pokud na ně máte dotaz. Dělám s Husqvarnou již hodně dlouho a vystřídal jsem také hodně prodejců ale tak jak není život černobílý tak ani jiní zástupci Husqvarny nejsou dokonalý a tak se do a z centra vracím. S pozdravem Petr P.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 84.219 (?), 20.7.2009 11:48
take jsen nakupoval u neumana, přes net a zboží jsem si vyzvednul v hloubětíně, byl jsem překvapen, když mi předávající odmítnul dát jakoukoliv informaci ke zboží, prý kdyby mě to doručila pošťačka teké mi nic neřekne, nakonec jsem jej ale převálcoval dalším nákupem a tak vše dopadlo v pohodě, inu... nevím jak to pojmenovat udělejte si somi obrázek. návod samozřejmě v češtině chyběl, nakonec jsem si jej obstaral na internetu, řetězy do pily dělajíjen pouze v kunraticích, kam dovedou váš požadavek předal...
potřebuju výrobek seřídit a tak jsem se raději rozhodnul pro litoměřice, zatím mám s telefonu dobrý pocit, podám zprávu jak jsem dopadnul...
|
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|