Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

_pooh napsal jste to moc hezky, skoro jako bakalářskou práci. Třískové obrábění je nejdražší způsob jak dávat výrobku potřebný tvar. Proto se lisuje a kove. Mám několik seker od 600g 800g 1000g bau bau- všechny kované (zápustka) Co se týká materiálu a tepelného zpracování, mohu říct že plně vyhovující, drží ostří a nevyštipuje se. Pak mám sekery dlouhé 1200a 1450g, levné zn Jobi, nebo Jato, nevím přesně, rovněž kvalitní materiál i tep. zpracování. Pak mám sekeru 1000g, německé výroby, vynikající kvality (a ceny), kterou nosím do lesa. Dále mám F2400 a několik seker historických "po starom otcovi". Nejhorší sekera co mám je výrobek z Medzeva 600g- křivá a špatně zakalená.

Žádná z těchto seker není z válcovaného profilu, dokovaného. Jen fiskars je přesně třískovým obráběním opracovaný výkovek - také ta cena.

Pokud se týká plátování, vyrábějí se tak zbraně a nože, o sekerách nevím, ale asi jste takovou viděl třeba jen v nějaké publikaci, já zatím ne.

F.O.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika