Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

My si vyrabime jogurty, taky ruzne syry, treba hermeliny, camemberty, farmare a haloumi. Podle tohohle linku toho asi moc neudelate, protoze bakterie pri teplote nad 45 stupnu znicite. Taky mam dojem ze prazdnou sklenici v mikrovlnce neohrejete, nevim, nemame.

Jogurty se muzou delat z jogurtove kultury, nebo prostym pridanim jogurtu. Ty bakterie jsou jakymsi stavebnim materialem.

Jinak pro samovyrobce mlecnych produktu vrele doporucuju FB skupinu Vyroba syra, kde je spousta receptu, navodu, da se tam i vsecko nakoupit. Prvnich par dni budete koukat co lidi umi a pak se do toho taky date. Chce to je zdroj kvalitniho mleka nejlepe z farmy

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika