Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

... při kvašení zelí vznikají i jiné kyseliny, než pro konzervaci nutná k. mléčná. Pokud chybí chuťově výrazněji kyselé kyselinky, pak pufrovací schopnost soli způsobuje, že je pokrm na první dojem sladkokyselý a nikoliv ostře kyselý. Tedy pokud tazatelka očekává chuť ostře kyselou po kyselinách Jablečné a Šťavelové, pak asi letošní zelí tyto vůbec neobsahuje. Je to prostě chuťově rozdíl jako analog mezi jogurtem a kefírem.

SfK

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika