Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Kvasenie musi prebiehat bez pristupu vzduchu, t.j. cely obsah musi byt ponoreny v kapustovej stave!, nesmie byt kapusta neponorena!!! Ak je malo vody, treba prevarenu osolit 14g/l a doliat. Kapusta ale pri kvaseni stupa nahor, takze to musi byt zasprajcovane alebo zatazene (sacok s vodou, kamen v sacku...) na vrchu.

Pokial ani takto kapusta nevykvasi, ostava jediny dovod - chybaju kvasne bakterie. Napada mi jediny dovod - omytie pred skladovanim vo velkoskladoch, aby to mohlo byt dlhodobo skladovane. Preto treba kupovat na jesen priamo od pestovatela.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika