Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zelí nakládáme už léta, vždy se podařilo, bylo výborné ať už jsme přidali jablka, mrkev nebo cibuli. Letos jsme dali jen sůl a kmín. Zelí je krásně křupavé, má pěknou barvu, nedělá se na něm povlak, ale nezkvasilo. Po 2 měsících je stále jen nasolené a typická kyselá chuť kysaného zelí chybí. Poradíte mi někdo co s tím? Jestli by pomohlo přidat jiné kysané zelí, kde kvasný proces proběhl, tím to naše zalí naočkovat? Nebo už je vše ztracené a kadečku zelí vyhodíme? Zelí máme klasicky v keramické kadečce na zelí, zatížené, zavřené keramickou pokličkou, v kuchyni. Děkuji

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika