Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Celé kysané hlávky zelí se používají na přípravu závitků s masem (sarma), tedy jednotlivé listy. Odebírají se postupně. Překvapuje mě, že to nevíte, když tam pobýváte. Narůžovělá barva je s největší pravděpodobností způsobena antokyany, někdy i krouhané zelí nebo sterilované lehce zrůžoví, i když bylo bílé. Stávalo se to i u květáku v kyselém nálevu, pokud nebyl dobře zasterilován a nedeaktivovaly se enzymy. Ivap

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika