Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Asi je to tou teplotou. Už bych s tím nehýbal, ale potrvá to. Mělo se rozkvasit v místnosti a po klesnutí vody přenést.

Pokud jde o to marinované zelí, (SfK)  mám pochyby, že by tak vzniklo. Čím by se marinovalo, když tam není ocet, resp. kyselina?

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika