Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ale jo, nenechte se zmást - normálně kupte zelí v Kaufu, do čtyřlitrovky se vejde cca 3 kg nakrájeného zelí. To si nejdříve nakrájejte (nastrouhejte), v míse prosolte (15-20 g/kg), přidejte tu cibuli, jedna malá stačí (dávám na kolečka) a kmín. Po asi hodině, když pustí zelí šťávu, tak napěchujte do sklenice, ne úplně po vrch, nahoru dejte vnější zelné listy, které jste odstranil před krouháním a zatižte třeba malou zavařovačkou plnou vody.  Zelí by mělo být pod vrstvou tekutiny.Celé postavte do mísy, nechte nejdříve zakvasit v teple, bude to utíkat. Po pár dnech se zastaví bouřlivé kvašení a zelí klesne, dolejte po vrch slanou vodou a dejte dokvasit do chladna...

S kvašením v menších sklenicích může být problém se zatížením.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika