Husqvarna 560

Hupino - Bronzový Zahrádkář .Bronzový Zahrádkář. (77) - 211.189 (?)
26.2.2013 19:21

Tak mě sundávali válec za ten rok a něco celkem třikrát a určitě tam dávali to těsnění co tam má být. To teda znamená těch 0,8mm. Proč to píšu, ta pila s tím byla tak udělaná a problém s dírou jsem neměl. Až teď naposledy jsem to dal do stihlu protože Hq na celé planetě měla zrovna školení a já neměl čas čekat i přes to že mám náhradní 575. No a ten tam ten válec nalepil nevím čím. A tak si myslím že by to mohlo být tím.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

Hupino - Bronzový Zahrádkář .Bronzový Zahrádkář. (77) - 211.189 (?), 21.2.2013 19:59

Jsem si to myslel. Já jenom že servisák řikal, že to tam něčím přilepil a že to tak dělá standartně. Tak buď stihl víc vydrží a nebo už nevím no. Každopádně díky za odpověď. Zítra to budu řešit.

host - 184.1 (?), 25.2.2013 17:43

Zdravim tak pila se mi vratila z Prahy ze servisu vse je pre opraveny pre pouzivam spotny benzin ale pila ma stale po pridani prodlevu z kratkou listou nic ale jak tam dam 40 tak problem tak uz vazne nevim co stim

Hupino - Bronzový Zahrádkář .Bronzový Zahrádkář. (77) - 211.189 (?), 25.2.2013 19:10

Tak to by mě taky zajímalo čím a co to je. Já buším se 40 přes rok a v pohodě. Teď se mě ale celá rozjebala, v Husqvarně to jakž tak dali do kupy, ale já s tím nedělám na zahrádce jabloně a tak mě to točí. Taky tam mám tu prodlevu, ale dělat se s tím dá. Nejradši bych ji omlátil o zeď, ale ta pila za to nemůže. Co mě řikal ten čerstvě proškolenej mechanik tak Husqvarna v tichosti odstranila chyby a teď se prodává 560 tak jak se měla prodávat když vyjela na trh.

host - 156.229 (?), 25.2.2013 22:40

Mám doma 25L kanystr s aspenem, jestli tankujete špatný benzín, dalo by se ve vašem případě jednoduše postupovat a vyzkoušet tam nalít kvalitní palivo. Prodávají se i litrové flašky, tak když si 1L za 130Kč objednáte, dostane se vám rozřešení wink Pokud vám vyměnili hlavu a stále máte prodlevu za zkoušku by to stálo, případně se dá koupit u benzinky 98čka. No a Hupino by si měl sednout a napsat si na papír závady které jsou zaviněné pilou a které vlastní hl... cheeky

host - 184.1 (?), 26.2.2013 13:23

Hlavu mi nemenili pokud teda hlava je valec jak se domnivam jen mi napsal mechanik ze zavada odstranena pila poradku.

host - 156.229 (?), 26.2.2013 18:11

Pokud vám nevyměnili válec (omlouvám se nějak mi nedošlo, že je to u pil komplet) tak aspoň těsnění. Pokud vám nevyměnili ani těsnění pod válcem, tak závada odstraněná nebyla a vys... se na vás laugh

Těsnění nestačí vyměnit za nové, protože upravené odstraňující tento problém není ještě k sehnání a klasické vyměňovat nemá smysl, to by jsme si nopomohli. Klasika má 0,8mm a aby jste dosáhl tíženého výsledku s větší kompresí a odstraněním díry, musíte (servisák) vystříhnout podomácku z něčeho slabšího ideál tak 0,4mm, pak by mělo být vše v cajku. Nové slabší těsnění ale bude v nejbližší době k objednání, tak pokud nechcete stříhat, musíte chvilku počkat.

host - 156.229 (?), 26.2.2013 18:19

Jinak mám informace, že Husqvarna bude svým klientům u těchto pil provádět zdarma servisní opravy i po skončení záruční doby, to mi žádný jiný výrobce nenabídne, prostě Huska se staví k porodním muškám čelem yes Takže i záhrádkáři a samovýrobci ale i profíci se nemusí bát, že budou něco po záruční době platit ze svého pokud se jedná o výrobní vadu, oprava bude zdarma třeba i po 5 letech.

host - 184.1 (?), 26.2.2013 19:02

No zkusim to rict v servise a dam vedet co mi reknou Muzu se zeptat odkud mate tuto informaci dekuji

host - 156.229 (?), 26.2.2013 20:49

Informaci mám od zástupce Husqvarny pro ČR, vrchního školitele co má tyto závady zmáknuté a svoje poznatky předává dál na školení servisákům. Jednotlivé závady se jak už tady na fóru zaznělo postupně odstraňovali rovnou ve výrobě a tak se některé závady vyskytují jen na pilách vyrobených v určité sérii a určitém časovém úseku, novější kousky už těmito problémy samozřejmě netrpí.  V Husqvarně přesně ví podle výrobního čísla kdy byla pila vyrobená a jaké nectnosti se u ní můžou vyskytnout a právě s problémem co se týká jejich pochybení nebudou i po záruční době problémy. Vše se ale řeší individuelně přes vedení v ČR. Problém s dírou je jisto jistě věcí jednou z nich. Je ale zbytečné pilu někam posílat na záruku, když stačí vyměnit tuhle blbost a je po problému, jen tam musíte dát to slabší těsnění, ne klasické!!!

Hupino - Bronzový Zahrádkář .Bronzový Zahrádkář. (77) - 211.189 (?), 26.2.2013 19:21

Tak mě sundávali válec za ten rok a něco celkem třikrát a určitě tam dávali to těsnění co tam má být. To teda znamená těch 0,8mm. Proč to píšu, ta pila s tím byla tak udělaná a problém s dírou jsem neměl. Až teď naposledy jsem to dal do stihlu protože Hq na celé planetě měla zrovna školení a já neměl čas čekat i přes to že mám náhradní 575. No a ten tam ten válec nalepil nevím čím. A tak si myslím že by to mohlo být tím.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Rozetové kování montáž10.5.2025
Rozetové kování montáž9.5.2025
Rozetové kování montáž9.5.2025
Koš na čidlo9.5.2025
Koš na čidlo8.5.2025
Husqvarna 359 vs. stihl ms 34127.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz