Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Neuveriteľné.Ten človek nikdy poriadnu pílu nemal v rukách.To mu však nebráni vyhlásiť že Echo je minimálne tak dobré ako u nás predávané profi značky.A to na základe internetových diskusií kde to hodnotia podobný odborníci ako je on.Čeče to je fakt nová doba.

 No a môj názor je taký že Echo neni zlá značka.Mne konštrukcia pripomína taliana a čiastočne dolmar.Neni to moja šálka kávy ale musím uznať že sú to kvalitné stroje.

  No a čo sa týka použitia- no tak podľa môjho skromného názoru ju dostupnosť náhradných dielov spotrebného charakteru diskvalifikuje z profi použitia.Ono pokiaľ potrebujete silentblok za 5e a máte ho možnosť mať za 3-4 dni je pre profíka neakcetovateľné.

 No a hobbík - ruku na srdce dá sa kúpiť lepší stroj za menšie peniaze.A argument že Sugihara.9 z 10 hobíkov používa originálnu lištu po celú životnosť píly. T.j.aj niekoľko desiatok rokov.

 Toto čo som napísal je len môj názor.Pokiaľ má niekto názor iný mne to nevadí.Vadí mi pokiaľ tu niekto tlachá na zaklade "jedna pani povedala"

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika