Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

HECHT956 se u mě prodají 2-3 kusy za měsíc. V servisním modulu mám 2 reklamace za poslední 2 roky - jednou volný výfuk, jednou seřízení karburátoru.

Sám jsem měl 7 let HECHT945. 945 jsem dostal po dvouletém používání trošku většími amatéry na řezání pražců tupým řetězem, plesnivou, ve stavu "na vyhození". Vyčištění, seřízení, nová lišta, nový řetěz a jela dál. Odřezala cca 600 kubíků mixu buk, habr, bříza, smrk od lesa(samovýroba) až po špalky. Dodnes ji používá rodina na chatě, pila má 11 let. Údržba běžná - 1x měněná startovací šňůra, 1x seřízení karburátoru, roční kontroly jsme dělali spíš ze zvědavosti jestli motor ještě žije a žít bude. SPOTŘEBÁK: mix 1:50 N95+STIHL HP, na mazání řetězu jen minerální olej, lišty HQ, řetězy STIHL. Jako nástupce jsem plánoval HECHT956(vyšší obsah, vyšší výkon, jiné plasty, dekompres - jinak prakticky to samé jako 945), ale končili jsme na jedné z prodejen s Dolmarem, tak jsem si vzal PS500 za nákup.

Za mě teda - levná pila, která je sice konstrukčně možná 20 let zpátky a těžko ji budu srovnávat s moderními značkovými pilami za dvojnásobek a víc peněz, ale v rozumných rukou použitený stroj. Pokud bych měl řezat 5 m ročně, jak píše zadavatel, šel bych bez obav do ní. Od známých, kterým jsem ji doporučoval i od zákazníků zatím jen pozitivní reakce.

Je to jako s auty - i levné Vás odveze a i drahé se může porouchat. 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika