Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Myslím si, že toto je hlavný problém. Beznín sa prirodzene odparuje, oxiduje a vlhne. Mení sa jeho zloženie - ochudobnenie o najprchavejšie zložky + vypadávanie slizov vďaka biozložke. Lacným riešením je úplne naplniť nádrž pred zimou, t.j. negatíva sa minimalizujú, druhým efektívnym riešením je dokonale spotrebovať nádrž pred odstavením. Mechanický štartér má tú výhodu, že i drobné nečistoty sa dajú zvládnuť silou - opakovaným pretočením (kľudne aj 20x). Dôležité je čistenie filtra vzduchu, vedieť používať sýtič a nebyť lakomý, nepoužiť namiešanú starú zmes, resp. použiť ju na ničo iné. Pre miešanie zmesi preferujem štvortakty, kde zmes netreba premiešavať s olejom. Do Stihlu existuje litrové balenie oleja s odmerkou. Moje množstvo miešania je bandaska. Viem koľko natankujem do prázdnej a pridám potrebné množstvo oleja. Bandaska mi vydrží jeden až dva mesiace, takže staré palivo neriešim. Jesenný zvyšok je dobrý na podpal, bez oleja vydrží benzín v bandaske kľudne celú zimu. Predávajú sa aj štartovacie spreje s obsahom éteru. Stačí streknúť na filter a hneď to inak štartuje...

Servisy potrebujú z niečoho žiť. Žijú z nevedomosti a z pohodlnosti ľudí. Ak predajca odporúča jarnú kontrolu, tak na ňu pohodlní idú. V servise im zopakujú, že do servisu treba chodiť pravidelne a preventívne. No a tak sa ľudia o prevenciu nestarajú a spoliehajú sa na odborníkov. Zvlášť, ak nevedia po zime naštartovať.

Ľudia chcú ušetriť (starostlivosť, nákupnú cenu) a tak si priplatia. Profi tireda štartuje spoľahlivo, hobby má svoje muchy,, lebo sa niekde "ušetrilo". Väčšinu vecí, ktoré riešia servisy by si ľudia vedeli odstrániť aj sami. Normálnou starostlivosťou, preventívnou, a aj vytrvalosťou. Mne začína sezóna výmenou oleja a vyčistením filtra, až potom príde dolievanie paliva.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika