Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Z dotazu není zcela jasné, zda se dusí nedostatkem benzínu (chudá směs), nebo naopak příliš benzínu (bohatá směs). Pán uvádí, že  karbec je po rozebrání plný benzínu což by mohlo být spíš bohatou směsí. Dá se to laicky vyzkoušet takto. Prvně bych to zkusil nastartovat bez vzduchového filtru, jestli není ucpán.   Pokud se nic nezmění a je dobrá komprese (též se dá laicky vyzkoušet) nastartujeme pilu, dáme plný plyn a šroubováčkem pomale otáčíme tryskou „H“ tak jako by jme ji zašroubovávali. Tím ochuzujeme směs a pokud motor se v určitou chvíli vytočí do otáček a chcípne, tak to bylo příliš bohaté.  Závada může být mimo jiné v špatném zpětném ventilku v karburátoru, jehla v karbecu může nedobře uzavírat, ale i v nevhodném naštelování karbecu. Průvodním jevem je vyšší kouřivost motoru.
Nevím co jste myslel „Ani experimenty s jehlami k ničemu nevedou.“ a dost mě to děsí, pokud jste nemyslel s tryskami.
Pokud je pila starší a používal jste směs benzinu s olejem v poměru 1 : 20 mohou být ve válci zacpány výfukové kanály. Kontrolu lze provést sundáním výfuku.
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika